Βιντεοπροβολέας LED υψηλής ευκρίνειας HD Pitch

Βιντεοπροβολέας LED υψηλής ευκρίνειας HD Pitch

Καλό βέλος HD HD LED Ορισμός τοίχου

Η λεπτή πίσσα HD   Ο βιντεο-τοίχος LED αναφέρεται στην εσωτερική οθόνη LED με διάκενο LED κάτω από 2,5mm, που περιλαμβάνει κυρίως τα P2.5, P2.0, P1.8, P1.667, P1.56, P1.25   και ούτω καθεξής. Με τη βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής οθόνης LED, η ανάλυση της παραδοσιακής LED προβολής έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ο βιντεοσκοπημένος τοίχος υψηλής ευκρίνειας HD LED   είναι ένας γενικός όρος για ένα πλήρες σύνολο συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LED, οθόνης με οθόνη HD   συστήματα ελέγχου και συστήματα ψύξης. Το πρόστιμο   η οθόνη LED με φωτεινή ένταση υιοθετεί τεχνολογία ελέγχου σημείων σημείων εικονοκυττάρου για να πραγματοποιήσει τον έλεγχο της φωτεινότητας του τοίχου, της αναπαραγωγής χρωμάτων και της ομοιομορφίας. Κατά την παραγωγική διαδικασία της οθόνης απεικόνισης, υιοθετείται η διαδικασία αυτόματης συγκόλλησης επανασυμπίεσης και δεν απαιτείται χειροκίνητη μετά τη συγκόλληση.

 

Βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης HD Pitch HD:

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, ο βίντεο τοίχος με ρεύμα υψηλής ευκρίνειας HD χαρακτηρίζεται από ένα μικρό βήμα τεμαχίων και μια υψηλή ανάλυση ανά μονάδα επιφάνειας. Μπορεί να προβάλει εικόνες και βίντεο γραφικών υψηλότερης ευκρίνειας, καθώς και να απεικονίσει περισσότερες πηγές βίντεο και εικόνες εικόνας, ειδικά στη ραφή εικόνας, η οποία μπορεί να είναι απρόσκοπτη και αυθαίρετα μεγάλες ραφές. Φυσικά, η λεπτή πίσσα οδήγησε   η οθόνη μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα οθόνης, το οποίο είναι αδιαχώριστο από τη βοηθητική λειτουργία του επεξεργαστή βίντεο.

Πρόστιμο βέλος HD LED Video πλεονεκτήματα τοίχου:

Η απόλυτη ανταγωνιστικότητα του εσωτερικού βίντεο υψηλής ευκρίνειας εσωτερικών χώρων είναι ότι η οθόνη είναι εντελώς χωρίς ραφή και το φυσικό χρώμα του χρώματος της οθόνης. Ταυτόχρονα, από την άποψη της μετα-συντήρησης, το λεπτό βήμα HD led video wall ήδη διαθέτει ώριμη τεχνολογία διόρθωσης από σημείο προς σημείο. Με μία ή δύο χρόνια απεικόνισης, τα όργανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μία φορά διόρθωση ολόκληρης της οθόνης. Η διαδικασία λειτουργίας είναι απλή και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Επομένως, για να αξιολογήσετε τα δύο από την άποψη της ποιότητας της απεικόνισης, πρέπει να είναι ότι η οθόνη LED μικρού βήματος υψηλής πυκνότητας υπερβαίνει την προβολή DLP πίσω.

 

βίντεο υψηλής ευκρίνειας HD βίντεο

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us