Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

Με την ανάπτυξη της οικονομίας, η επιδίωξη της ομορφιάς των ανθρώπων είναι υψηλότερη. Σήμερα, η κατασκευή της πόλης, η εξωραϊσμός του κτιρίου, το περίεργο σχήμα του κτιρίου και η διακόσμηση των καταστημάτων αλυσίδας χρειάζονται περισσότερο εντυπωσιακά εφέ σχεδιασμού. Το γυαλί μπορεί να βελτιώσει την στενή επαφή μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου και μπορεί επίσης να φέρει ηλιακό φως στο εσωτερικό περιβάλλον και η απεικόνιση του βίντεο μπορεί να βελτιώσει την ομορφιά της όρασης. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της διαφανούς οθόνης LED είναι η μετάδοση φωτός και η μετάδοση φωτός είναι σχετικά υψηλή και μπορεί να εμφανίσει το εντυπωσιακό εφέ βίντεο με υψηλή ευκρίνεια.

Διαφανή χαρακτηριστικά οθόνης LED:

Η διαφανής οθόνη LED υιοθετεί τον σχεδιασμό της φωτεινής ράβδου και τα στοιχεία εκπομπής φωτός προστίθενται για τη βελτιστοποίηση του δομικού σχήματος. Η συνολική εμφάνιση φαίνεται πιο όμορφη, το πάχος είναι λεπτότερο και το βάρος είναι ελαφρύτερο.

1. Διαφανής οθόνη LED ονομάζεται επίσης οθόνη LED οθόνη τοίχου κουρτινών? η διαφανής μονάδα μονάδας οθόνης μπορεί να ανυψωθεί και να στοιβάζεται και μπορεί να συναρμολογηθεί σε μεγάλη περιοχή ανάλογα με το μέγεθος της θέσης εγκατάστασης.

2, βασίζεται στην παραδοσιακή έρευνα LED οθόνη και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, αποτελείται από μια ενιαία LED φως μπαρ?

3, υψηλή διαφάνεια? διαφάνεια από 60% έως 80%, υψηλή διαφάνεια, μικρή επίδραση στον φωτισμό των κτιρίων ·

4, καλή απόδοση απόσπασης θερμότητας, ελαφρύ?

5, κατάλληλο για προσόψεις κτιρίων, κατάλληλο για τοποθέτηση μπροστά από το τζάμι.

6, ελαφρύ, εξαιρετικά λεπτό, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, χωρίς δομή, εξοικονόμηση κόστους, βελτίωση της απόδοσης.

7. Προαιρετική συντήρηση πριν ή μετά την οθόνη αυξάνει την προσαρμοστικότητα στις συνθήκες εγκατάστασης.

Διαφανής οθόνη LED   Εφαρμογές:

Χρησιμοποιείται ευρέως σε τοίχους από γυαλί, παράθυρα, εμπορικά κέντρα, κτίρια τερματικών, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, εκθεσιακούς χώρους, αίθουσες επιχειρήσεων, καταστήματα 4S, τοίχους από γυαλί γραφείου κλπ.

διαφανή οθόνη οδήγησης

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us