Διπλό στρογγυλό φως LED σημείου

Διπλό στρογγυλό φως LED σημείου

Στρογγυλό σήμα LED

Στρογγυλό σήμα οδήγησε, ονομάζεται επίσης στρογγυλό υπαίθριο φως υπογράψει κουτί ή κυκλικό sign lightbox, είναι όλα εξωτερική χρήση, υψηλή φωτεινότητα, πλήρη αδιάβροχο! Μπορεί να ανυψωθεί, κάθετη, ενσωματωμένη εγκατάσταση. μπορούν να προσαρμοστούν για εμφάνιση μονής όψης και σχεδιασμό διπλής όψεως. APP / WIFI / ασύρματο ευφυές σύστημα ελέγχου

 

 

Εφαρμογές στρογγυλών σημάτων LED

Είναι ένα είδος οδηγημένης σήμανσης, που ισχύει για όλες τις αποθήκες, για τη δημοσίευση λογοτύπων, κειμένων, εικόνων, βίντεο κλπ.

Χαρακτηριστικά στρογγυλής λειτουργίας LED

Διπλή όψη Στρογγυλό LED Οθόνη Οθόνη οθόνης αποτελείται από SMD3535 που αποτελείται από κόκκινο   LED \\ Πράσινο LED \\ μπλε LED, στη συνέχεια να στερεωθεί σε πλαστικό κιτ.   Η ενότητα περιλαμβάνει Driver IC και Buffer Input IC. Μπορεί να εμφανίσει βίντεο, εικόνα, λέξη μόλις συνδεθεί στο σύστημα ελέγχου LED.   Η ενότητα θα μπορούσε να εμφανίσει 16.777.216 χρώματα.   Η μονάδα μπορεί να συναρμολογηθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση σε οριζόντια κατεύθυνση και σε κατακόρυφη κατεύθυνση, έτσι ώστε να μπορεί να συναρμολογηθεί σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους.

1. Στρογγυλή οθόνη LED σχήματος

Σχεδιασμός μόδας με οθόνη οδήγησης στρογγυλού σχήματος, | η εμφάνιση είναι όμορφη και ατμοσφαιρική   Προαιρετική οθόνη διπλής όψης ή οθόνη μονής όψης.

2. Αδιάβροχη σχεδίαση IP 65

Σίδερο φωτιστικό με υψηλό επίπεδο προστασίας και καλό αδιάβροχο αποτέλεσμα.   Με αδιάβροχη ταινία γύρω από τα δομοστοιχεία και πλακέτα PVC στην επιφάνεια για την πρόληψη της βροχής και της σκόνης. Τ αυτός γύρισε το λογότυπο   η φωτεινότητα είναι υψηλή, καθιστώντας την καθαρή με μια ματιά.

3. Ευρεία γκάμα με ευκαιρίες

Υψηλή φωτεινότητα για να κρεμάτε έξω από διαφορετικές περιπτώσεις, όπως καφετέρια, μπαρ, καταστήματα κ.λπ.

4. Ασύγχρονο σύστημα με μέθοδο πολλαπλών ελέγχων

Υποστήριξη δίσκου USB για την αυτόματη λήψη αρχείων και αναπαραγωγή.

Υποστήριξη απομακρυσμένου ελέγχου μέσω σύνδεσης με τον προσαρμογέα WIFI, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android, εφαρμογή IOS ή λογισμικό υπολογιστή για λήψη αρχείων.

5. Αξιόπιστη

τη χρήση υψηλής ποιότητας σφαιριδίων λαμπτήρων LED, | Πάνω από 100000 ώρες εργασίας για πολύχρονη χρήση.

Στρογγυλό σήμα LED

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us