Ενοικιάζεται οθόνη LED

Ενοικιάζεται οθόνη LED

Ενοικίαση οδήγησε οθόνη

Σε σύγκριση με τις οθόνες LED σταθερής εγκατάστασης, οι οθόνες ενοικίασης LED διαφέρουν κυρίως λόγω του ότι πρέπει να μετακινούνται συχνά, να αποσυναρμολογούνται και να εγκαθίστανται κατ 'επανάληψη. Έτσι, οι απαιτήσεις για την οθόνη οδήγησης με ενοικίαση είναι πολύ υψηλές και είναι υψηλές απαιτήσεις | σε σχεδιασμό σχήματος προϊόντος, δομικό σχεδιασμό και επιλογή υλικών. Υπάρχουν τρεις βασικές διαφορές μεταξύ τους:

 

Ενοικιάσεις οδήγησε τις λειτουργίες της οθόνης:

   Πρώτον, οι σταθερές οθόνες εγκατάστασης τοποθετούνται διαδοχικά, το μέγεθος είναι πολύ τυποποιημένο, αλλά η οθόνη ενοικίασης απαιτείται να εγκαθίσταται εύκολα, να αποσυναρμολογείται και να μεταφέρεται επανειλημμένα και το προσωπικό μπορεί να ολοκληρώσει γρήγορα το έργο και να μειώσει το κόστος εργασίας του πελάτη .
Δεύτερον, η ενοικίαση οδήγησε οθόνη είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε ελαφριά χτυπήματα στη μεταφορά και το χειρισμό, και το μέγεθος είναι σύμφωνο με το σύστημα φόρτωσης της μεταφοράς, ιδιαίτερα το χειρισμό της διηπειρωτικής, η οποία είναι πολύ διαφορετική?
Τρίτον, λόγω της ανάγκης χειρισμού, ο σχεδιασμός της οθόνης LED ενοικίασης πρέπει να μπορεί να αντέξει την ανθεκτικότητα του χειρισμού. Διαφορετικά, είναι εύκολο να συγκρουστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χειρισμού, προκαλώντας ζημιά στο LED. Ακόμη και αν μια λάμπα LED σπάσει, θα επηρεάσει το σύνολο του εφέ. Κατά την παροχή υπηρεσιών οθόνης ενοικίασης για τους πελάτες, η διαφορά μεταξύ της οθόνης οδήγησης ενοικίου και της σταθερής οθόνης οδήγησης εγκατάστασης είναι ότι έχει εγκατασταθεί η σταθερή οθόνη οδήγησης εγκατάστασης και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η ένδειξη οδήγησης ενοικίου πρέπει να παρουσιάζει τέλεια επίδειξη προβολής συναυλία. Είναι επίσης το σημείο που οι πελάτες εκτιμούν περισσότερο.

Ποια είναι η μελλοντική κατεύθυνση της ένδειξης ενοικίασης LED;

Η ενοικίαση οδήγησε οθόνη χωρίζεται σε τρεις κύριες κατευθύνσεις:
   Πρώτον, για εφαρμογές μικρού βήματος, η ακτίνα κουκκίδων της οθόνης οδήγησης μίσθωσης θα γίνει όλο και πιο ακριβής και ακόμη και το αποτέλεσμα των 4Κ μπορεί να αντικατασταθεί στο μέλλον. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, το κόστος τιμής της εκθέσεως μίσθωσης μικρού βήματος θα γίνει ολοένα και πιο λογικό.

   Δεύτερον, η διόρθωση χρώματος είναι ένα σημαντικό σημείο, διότι όταν κάνετε οποιαδήποτε περιοδεία συναντήσεων ή αγορά ενοικίου, η διόρθωση χρωμάτων μπορεί να επιτύχει ευέλικτο προγραμματισμό και εφαρμογή διαφορετικών προϊόντων, ακόμη και για διαφορετικές παρτίδες προϊόντων, δεν θα υπάρξει πτώση χρώματος.

Τρίτον, το σύστημα ελέγχου, ο προμηθευτής ενοικίου πρέπει να πάει στην περιοδεία συναυλιών σε όλο τον κόσμο ανά πάσα στιγμή, τότε το σύστημα ελέγχου έχει οποιαδήποτε ασυμβατότητα, αναντιστοιχία, για τον μηχανικό, την παρακολούθηση της εξυπηρέτησης πελατών ή την επιτόπια εξυπηρέτηση είναι πολύ εκτενής. , οπότε το σύστημα ελέγχου είναι απαραίτητο να ανταποκρίνεται καλύτερα στη συμβατότητα των διαφόρων παρτίδων της οθόνης ενοικίασης οδήγησης.

ενοικίαση οδήγησε οθόνη

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us