Οθόνη πλέγματος LED

Οθόνη πλέγματος LED

LED οθόνη ματιών

Τα τελευταία χρόνια, οι εξωτερικές οθόνες LED διαφήμισης εμφανίστηκαν όλο και περισσότερο στους δρόμους και τις λωρίδες των μεγάλων πόλεων. Από καιρό σε καιρό, μπορείτε να δείτε τεράστια υπαίθρια οθόνες LED σε μεγάλες πόλεις. Ενώ   ορισμένα κτίρια, ειδικά τα κτίρια τοίχων από γυαλί, υπόκεινται σε παράγοντες όπως η ασφάλεια τοίχου και η συλλογή φωτός. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παραδοσιακές εξωτερικές οθόνες LED διαφήμισης, οπότε η εμφάνιση οδηγημένων λωρίδων LED   οθόνη (LED οθόνη ματιών) έχει παρασχεθεί στους πελάτες με μια άλλη καλή επιλογή.

Ορισμός οθόνης με πλέγμα LED

   Τι είναι η οθόνη λωρίδας LED (οθόνη με οθόνη ματιών); LED ταινία οθόνη (οδήγησε οθόνη ματιών), όπως υποδηλώνει το όνομά του, που αποτελείται από led ταινία, | ένας νέος τύπος οδηγημένης οθόνης τα τελευταία χρόνια, που ονομάζεται επίσης προβολή οθόνης. Επειδή η μορφή του είναι κούφια, καθαρή μορφή, έτσι οι άνθρωποι της βιομηχανίας το ονομάζουν   οδήγησε οθόνη πλέγματος, οδήγησε οθόνη κουρτίνας και ούτω καθεξής. Αυτοί οι τύποι οθονών χρησιμοποιούνται κυρίως σε υπαίθριους τοίχους, τοίχους υαλοπετασμάτων και κορυφές κτιρίων, καθώς και υπαίθριο πυροβολικό και ανελκυστήρες αξιοθέατων.

         Ο σχεδιασμός της προβολής με ταινία LED (led-mesh display) διαπερνά την παραδοσιακή οθόνη LED για να περιορίσει την επιφάνεια του τοίχου του κτιρίου, καθιστώντας το έργο πιο ευέλικτο, πιο επιλεκτικό και πιο βολικό. Ας πάρουμε τους πάντες για να αποικοδομήσουμε τις ιδέες σχεδίασης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης ταινιών LED (οδηγημένη οθόνη) και πώς   φέρνει διάφορες δυνατότητες στο έργο.

         Λόγω της ειδικής δομής του προϊόντος, σε αντίθεση με τον προηγούμενο τύπο οθόνης οδήγησης, η οθόνη λωρίδων LED (οθόνη με πλέγμα οδήγησης) έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

         1. Ελαφρύ βάρος, μικρό φορτίο ανέμου

         Για την οθόνη λωρίδων LED (απεικόνιση με πλέγμα οδήγησης), | το μικρό βάρος είναι η πιο διαισθητική εμπειρία μας.   το βάρος είναι ελαφρύ εξαιτίας του πλέγματος οθόνης, γεγονός που καθιστά την οθόνη ενδείξεων διαφανή, οπότε η χωρητικότητα φορτίου του ανέμου είναι πολύ δυνατή.

         2. Υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

         Η πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας προέρχεται από: λυχνία LED υψηλής φωτεινότητας, υψηλής απόδοσης, υψηλή απόδοση ισχύος μετατροπής.

         Για τις οθόνες LED μεγάλης επιφάνειας, η κατανάλωση ενέργειας είναι αναπόφευκτο πρόβλημα. Η επιλογή υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας LED είναι αδιαχώριστη από τη στάση της εταιρείας μας   να εξυπηρετεί με συνέπεια τους πελάτες και την επιδίωξη της ποιότητας.

          3. Πολύ ολοκληρωμένο

         Πολύ ενσωματωμένο (ενσωματωμένο τροφοδοτικό και κάρτα λήψης, κάθε μονάδα μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα, η ισχύς και το σήμα είναι συνδεδεμένα σε μια γραμμή) και πολλά σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καθιστούν την οθόνη LED ταινιών όμορφη και πρακτική.

         4.PIP67 υψηλό επίπεδο προστασίας

         Πολλές παραδοσιακές οθόνες θα επισημαίνονται στο επίπεδο προστασίας, εμπρός IP65 και πίσω IP54. Η οθόνη ταινιών LED δεν είναι απαραίτητη, επειδή η έννοια του IP67 είναι βύθιση αδιάβροχη, δηλαδή η συνολική εμβάπτιση του προϊόντος σε σύγκριση με την προστασία επιφάνειας IP65, μπορεί να χαρακτηριστεί ως η διαφορά στις διαστάσεις.

5. Εύκολη εγκατάσταση

         Δεν υπάρχει εγκατάσταση χαλύβδινων κατασκευών, δεν υπάρχει κλιματισμός, μπροστά ή πίσω.

         Ελαφρύ βάρος, μετά από πολλά χρόνια, η οθόνη ταινιών LED (οδήγησε οθόνη ματιών) εύκολο στην εγκατάσταση, μπορεί να εγκατασταθεί πριν ή μετά την εγκατάσταση? τα προϊόντα δεν χρειάζονται κλιματισμό, μπορούν επίσης να δουν τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του προϊόντος, την υψηλότερη απόδοση της ενέργειας Η μετατροπή στην φωτεινή ενέργεια και όχι τη θερμότητα.

LED οθόνη ματιών

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us