Εξωτερική σταθερή οθόνη LED

Εξωτερική σταθερή οθόνη LED

Εξωτερική σταθερή οθόνη LED

Επί του παρόντος, η υπαίθρια σταθερή οθόνη LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, εμπορική λιανική, δημόσια ασφάλεια, κυβερνητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, ξενοδοχεία, σχολεία, στάδια και άλλες υποδιαιρέσεις, με υψηλότερη εμφάνιση και υψηλότερη σταθερότητα. η εξωτερική σταθερή οθόνη LED παρέχει τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες για ισχυρές και σημαντικές εταιρείες μηχανικού!

 

Χαρακτηριστικά:

Ο μοναδικός εξωτερικός σταθερός σχεδιασμός LED οθόνης δεν είναι μόνο ανεξάρτητος αλλά και μια νέα ατμόσφαιρα για τα μέσα:

1. Αυτο-ρύθμιση της φωτεινότητας: Το φωτοευαίσθητο σύστημα ελέγχου προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις αλλαγές στο περιβάλλον   περιβάλλον   τη φωτεινότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος

2. Υψηλό ποσοστό ανανέωσης και υψηλή κλίμακα του γκρι: ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης και η υψηλή κλίμακα του γκρι καθιστούν την οθόνη LED πιο ρεαλιστική

3. Αδιάβροχη σχεδίαση για υπαίθριο σταθερό πάνελ LED: μοναδικό σχεδιασμό αδιάβροχου κουτιού, το πρότυπο προστασίας IP65 μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας σε εξωτερικούς χώρους.

4. Διαχείριση ελέγχου συμπλέγματος: Η λειτουργία ελέγχου συμπλέγματος δικτύου υποκαταστημάτων ελέγχου συμπλέγματος. Μπορεί να ελέγξει την οθόνη της συνολικής οθόνης σε ένα μέρος και να αλλάξει αυθαίρετα το περιεχόμενο που θέλετε να αναπαράγετε:

5. Η μετάδοση οπτικών ινών υιοθετεί ένα αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης οπτικών ινών , η οποία μειώνει αποτελεσματικά την καθυστέρηση σήματος που προκαλείται από τη μεγάλη απόσταση της μετάδοσης και εξασφαλίζει τη συνεκτικότητα της αναπαραγωγής της εικόνας.

6. Διπλό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: την τροφοδοσία ρεύματος και τα δεδομένα με διπλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μόλις αποτύχει το σύστημα, μπορεί αυτόματα ή χειροκίνητα να μεταβεί στο σύστημα αναμονής χωρίς να επηρεάζεται η κανονική λειτουργία του εξωτερική οθόνη σταθερής οθόνης led

Με τη συνεχή ανάπτυξη και την ωριμότητα της τεχνολογίας μικρού βήματος και της διαδικασίας, οι εξωτερικές σταθερές οθόνες LED θα οδηγήσουν τη ζωή σε έξυπνη. Είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη. Τα εσωτερικά και εξωτερικά σταθερά προϊόντα LED θα αρχίσουν να είναι μικρότερα με υψηλότερη ανάλυση. Ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης, η καλύτερη αναπαραγωγή χρώματος, μπορούν να ικανοποιήσουν περισσότερες ανάγκες προβολής υψηλής ποιότητας, να δείξουν καλύτερες ιδέες, συμπεριλαμβανομένης καλύτερης αλληλεπίδρασης με τους χρήστες μέσω του κινητού τηλεφώνου WeChat, και να ενσωματώσουν χρήστες όπως AR, VR, touch και άλλες τεχνολογίες για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα ανοίγει νέο χώρο στην αγορά.

εξωτερικό σταθερό πάνελ οδήγησης

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us