Οθόνη ψηφιακών αφισών

Οθόνη ψηφιακών αφισών

Οθόνη ψηφιακών αφισών

LED Οθόνη Ψηφιακού Αφίσα, που ονομάζεται επίσης αφίσα με ρολό LED. Είναι εξαιρετικό και συμπαγές, εύκολο στη χρήση και προσελκύει πελάτες από μεγάλη απόσταση. Το προϊόν υιοθετεί τεχνολογία LED ενεργού φωτισμού, η φωτεινότητα είναι 4 φορές υγρών κρυστάλλων και οπίσθιας προβολής LED, η πλήρης απεικόνιση των 1.920 m X 0.640 m, η οθόνη σοκ, η οπτική απόσταση 20 m, η μετάδοση πληροφοριών είναι ταχύτερη.

 

  Χαρακτηριστικά οθόνης LED ψηφιακού αφίσα:

Η οθόνη ψηφιακών αφισών LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο μονάδα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατακόρυφη προβολή πολλαπλών οθονών για να προσφέρει μια πιο ισχυρή οπτική εμπειρία. 6pcs οδήγησε κατακόρυφη κατακόρυφη κατακόρυφη οθόνη μπορεί να συνδεθεί σε αναλογία διαστάσεων 16: 9, η ανάλυση είναι 1536 μονάδες & φορές. 768 βαθμοί (P2.5), υψηλός ρυθμός ανανέωσης 2880Hz, υψηλή φωτεινότητα 1200nits, | 4 φορές η φωτεινότητα της οθόνης LCD, 160 ° ευρεία γωνία προβολής, η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι πιο ρεαλιστική.
Ο έλεγχος της ψηφιακής αφίσας οδηγού είναι πολύ απλός και βολικός και μπορεί να ελεγχθεί από δίσκο κινητού τηλεφώνου / υπολογιστή / WIFI / U. Όλες οι συσκευές μπορούν να λειτουργούν μέσω της APP, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, το περιεχόμενο πρέπει να αλλάξει, το αρχείο αναπαραγωγής αποθηκεύεται στο κινητό τηλέφωνο και η φόρτωση ολοκληρώνεται σε 10 δευτερόλεπτα. Ο σχεδιασμός προϊόντων και η αριστεία του σχεδιασμού, σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός κάθε λειτουργίας λαμβάνει υπόψη την πραγματική σκηνή λειτουργίας του χρήστη, εξερευνά τα λεπτά σημεία αισθητικότητας και βοηθάει τον χρήστη να χρησιμοποιεί πιο άνετα τα προϊόντα κατοπτρικής φωτοηλεκτρικής οδήγησης Kexin LED.

   Οθόνη LED:

Το προϊόν είναι κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές και μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακό ρολό χαρτιού. Εφαρμόζονται σε συνεδριακά κέντρα, εμπορικά κέντρα, αίθουσες συνεδρίων, γάμους, παραστάσεις, αεροδρόμια, σταθμούς, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, φωτογραφικά στούντιο κλπ., Όπως: διαφημιστική πλατφόρμα, ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, άμεση απελευθέρωση πληροφοριών, απελευθέρωση πληροφοριών Η πλατφόρμα δημοσιότητας και το παράθυρο επίδειξης επωνυμίας μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως την παραδοσιακή roll-up.

Οθόνη ψηφιακών αφισών

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us