ΟΘΟΝΗ 3D FAN

ΟΘΟΝΗ 3D FAN

Εμφάνιση 3D ανεμιστήρα

Ο ανεμιστήρας με ολόγραμμα οδήγησε πρόσφατα.   Αυτός ο ανεμιστήρας, όταν περιστρέφεται, δημιουργεί μια τρισδιάστατη σκηνή στον αέρα, η οποία εντυπωσίασε τον κόσμο.

Πιστεύεται ότι αυτή η οθόνη ολογράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη για τη διαφήμιση, την εκπαίδευση κ.λπ. | Χρησιμοποιεί την τεχνική POV για να ρίξει μια εικόνα στον αέρα έτσι ώστε τα ανθρώπινα μάτια να φαντάζονται σαν να επιπλέουν στον αέρα.

Επί του παρόντος,   50cm    , 70cm   100cm    εκδόσεις   διατίθενται στην ιστοσελίδα μας.

 

Εφαρμογές 3D ανεμιστήρα:

Η οθόνη ολογραμμάτων ανεμιστήρων με γυμνό μάτι 3D είναι κατάλληλη για παραδοσιακές διαφημιστικές εφαρμογές, όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα, ειδικευμένα καταστήματα, μπαρ, θέατρα, ανελκυστήρες κ.λπ., για να βοηθήσουν τους εμπόρους να επιτύχουν το στόχο της προσέλκυσης επισκεψιμότητας, της διάδοσης και της διανομής διαφημιστικού περιεχομένου. Είναι επίσης κατάλληλο για μεμονωμένα αντικείμενα με λεπτομερείς λεπτομέρειες ή πλούσια εσωτερική δομή, όπως ρολόγια, πορσελάνη, διάσημα αυτοκίνητα, διαμάντια, κοσμήματα, βιομηχανικά προϊόντα κλπ. Μπορούν επίσης να εκφράσουν χαρακτήρες, κινούμενα σχέδια κ.λπ. - διαστάσεων, σαφείς, στρωμένες και μοναδικά εκφραστικές.

Λειτουργίες προβολής 3D ανεμιστήρα:

Η ολογραφική απεικόνιση με γυμνό μάτι έχει ισχυρή στερεοσκοπική επίδραση, το προϊόν μπορεί να εμφανίζεται στερεοσκοπικά προς όλες τις κατευθύνσεις, το οπτικό εφέ είναι συγκλονιστικό και η εμπειρία είναι ισχυρή, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι καλό και το διαφημιστικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. εφαρμόζεται ευρέως στα μέσα διαφήμισης, στο φόντο του σκηνικού, στη διδασκαλία της επιστημονικής έρευνας, στην ψυχαγωγία των παιχνιδιών κλπ. Πολλές βιομηχανίες έχουν ισχυρή βιώσιμη ανάπτυξη. Τα προϊόντα ολογραφικής απεικόνισης 3D είναι ιδιαίτερα στοχευμένα και έχουν καλές επιδόσεις απόδοση. νέα τεχνολογία εξοπλισμού, χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές εξωτερικές συσκευές προβολής. η αρχή της ειδικής οθόνης, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος. Ο έλεγχος συμπλέγματος APP, μικρή εφαρμογή προγράμματος, βολικό και βολικό. φωτεινότητα μέχρι (1200Mcd) για την κάλυψη των διαφημιστικών αποτελεσμάτων ημέρας και νύχτας, παρέχει οφέλη. 3D ολογραφική απεικόνιση με γυμνό μάτι / οθόνη 3D ανεμιστήρα με   υψηλή ανάλυση και υψηλό ποσοστό ανανέωσης, ενισχύουν την προβολή σε μεγάλες αποστάσεις.

Εμφάνιση 3D ανεμιστήρα

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
13430820213
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us