Εσωτερική και Υπαίθρια Ενοικίαση Οθόνη LED Αγορά -5 τεχνικές παράμετροι θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε

Εσωτερική και Υπαίθρια Ενοικίαση Οθόνη LED Αγορά -5 τεχνικές παράμετροι θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε

Μαζί με την πρόοδο του ανθρώπου, η βιομηχανία των οθονών LED έχει επίσης επιτύχει ταχεία ανάπτυξη. Οι άνθρωποι δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή στην ποιότητα της οθόνης LED. Υπάρχουν πέντε σημαντικές παράμετροι που σχετίζονται με την ποιότητα του Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , δηλαδή τη ζωή, τη φωτεινότητα, την κατανάλωση ενέργειας, το μήκος κύματος και τη συνέπεια. Αυτές είναι σημαντικές εκδηλώσεις της απόδοσης του Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου .

Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

1. Η πρώτη είναι η διάρκεια ζωής, που είναι το βασικό σημείο. Η θεωρητική διάρκεια ζωής των συσκευών LED είναι 100.000 ώρες, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τα άλλα εξαρτήματα της εξωτερικής και εσωτερικής οθόνης LED Rental. Εφόσον είναι εγγυημένη η ποιότητα της συσκευής LED, το ρεύμα λειτουργίας είναι κατάλληλο, ο σχεδιασμός διασποράς θερμότητας PCB είναι λογικός και η διαδικασία παραγωγής της οθόνης είναι αυστηρή, οι συσκευές LED θα είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά μέρη της μονάδας οθόνης.

2. Η δεύτερη είναι η φωτεινότητα, η φωτεινότητα της οθόνης LED   καθορίζεται από την υπέρθεση των τιμών φωτεινότητας των LED. Η αναλογία της κόκκινης, πράσινης και μπλε φωτεινότητας είναι   περίπου 3: 6: 1. Δεν είναι τόσο μεγαλύτερη η φωτεινότητα, τόσο το καλύτερο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σωστή φωτεινότητα.

3. Η τρίτη είναι η κατανάλωση ενέργειας. Η κατανάλωση ρεύματος της συσκευής LED καθορίζει την κατανάλωση ρεύματος της οθόνης LED. Η κόκκινη, πράσινη και μπλε φωτεινότητα αυξάνεται κατά 20%. Όταν η φωτεινότητα της οθόνης είναι σταθερή, η κατανάλωση ενέργειας της οθόνης θα μειωθεί κατά 15%.

Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

4. Το τέταρτο είναι το μήκος κύματος, το οποίο καθορίζει τη δυναμική γκάμα της οθόνης. Τα τρία χρώματα της πλήρους έγχρωμης οθόνης LED μετρούνται με μήκος κύματος. Οι οθόνες πλήρους έγχρωμης οθόνης υψηλής ποιότητας πρέπει να έχουν ευρεία κλίμακα χρωμάτων.

5. Η πέμπτη είναι η συνοχή, συμπεριλαμβανομένης της συνοχής της φωτεινότητας, της συνέπειας του χρώματος και της συνεκτικότητας της γωνίας.

Όταν επιλέγετε μια εξωτερική και εσωτερική οθόνη LED Rental, φροντίστε να δείτε αυτές τις παραμέτρους. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την οθόνη υψηλής ποιότητας που χρειάζεστε. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας LED οθόνη θα φέρει σίγουρα την ανταγωνιστικότητα μεταξύ των επιχειρήσεων. Μόνο κάνοντας τη δική του ποιότητα μπορεί να ξεχωρίσει σε πολλούς άγριους αγώνες.

Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

 

Από την ταξινόμηση περιβάλλοντος εφαρμογής, η οθόνη LED μπορεί να χωριστεί σε εσωτερική οθόνη LED και εξωτερική οθόνη LED. Διαφορετικά περιβάλλοντα εφαρμογών έχουν διαφορετικές απαιτήσεις υλικού και λογισμικού για την οθόνη LED. Ως εκ τούτου, όταν κάνουμε εσωτερική επίδειξη LED οθόνη, δεν μπορούμε μόνο να εξετάσουμε από τη γωνία της ενοικίασης μιας εξωτερικής οθόνης LED, αλλά θα πρέπει να καθορίζεται ανάλογα με την ειδική κατάσταση.


Πρώτον, το νεκρό σημείο

Το νεκρό σημείο της οθόνης LED είναι ένα σημείο που είναι πάντα φωτεινό ή συχνά μαύρο στην οθόνη. Ο αριθμός των νεκρών σημείων καθορίζεται κυρίως από την ποιότητα της μήτρας. Όσο χαμηλότερο είναι το νεκρό σημείο, τόσο καλύτερη θα είναι η οθόνη.


Δεύτερον, η φωτεινότητα

Η φωτεινότητα έχει μεγάλη επίδραση στην εσωτερική οθόνη LED. Εάν η φωτεινότητα είναι πολύ υψηλή, θα βλάψει το όραμα του ανθρώπινου σώματος και θα θέσει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία. Εάν η φωτεινότητα είναι πολύ χαμηλή, η εικόνα της οθόνης θα είναι ασαφής. Σε γενικές γραμμές, η φωτεινότητα της εσωτερικής οθόνης LED είναι 800cd / m2-2000cd / m2, ενώ η φωτεινότητα των διαφόρων σημάτων προϊόντων LED προβολής είναι επίσης διαφορετική.

Τρίτον, αναπαραγωγή χρωμάτων

Η αναπαραγωγιμότητα της οθόνης στο χρώμα σημαίνει ότι το χρώμα που εμφανίζεται στην οθόνη πρέπει να είναι σύμφωνο με το χρώμα της πηγής, ώστε να εξασφαλίζεται ο ρεαλισμός της εικόνας.

Τέταρτον, η επίπεδη

Η επίπεδη επιφάνεια της οθόνης επηρεάζει την ποιότητα της απεικονιζόμενης εικόνας. Η επίπεδη επιφάνεια της εσωτερικής οθόνης ενοικίασης LED στη βιομηχανία διατηρείται εντός ± 1 mm και η μερική προεξοχή ή ύφεση της επιφάνειας του κουτιού μπορεί να προκαλέσει νεκρή γωνία της γωνίας προβολής της οθόνης απεικόνισης. Η ποιότητα της επιπεδότητας καθορίζεται από τη διαδικασία παραγωγής και οι κατασκευαστές των οδηγήσεων LED πρέπει να δώσουν προσοχή στο πρόβλημα αυτό κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Πέντε, γωνία θέασης

Το μέγεθος της οθόνης LED καθορίζει άμεσα τον αριθμό των ακροατών LED προβολής. Όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία θέασης, τόσο καλύτερη είναι η ακροαματικότητα και η γωνία θέασης θα επηρεαστεί από τον τρόπο συσκευασίας της μήτρας LED. Επομένως, όταν επιλέγετε μια εσωτερική οθόνη ενοικίασης LED, δώστε προσοχή στον τρόπο συσκευασίας της συσκευασίας.

Έτσι οι φίλοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα παραπάνω σημεία κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του   Ένδειξη οδήγησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου . Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε μια καλή εταιρεία ενοικίασης με οθόνη LED.

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us