Λεπτή προβολή με LED οθόνη Λύση συστήματος στο αίθουσα συνεδριάσεων

HD Fine Pitch LED οθόνη Λύση συστήματος στο αίθουσα συνεδριάσεων

Πρώτα, ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επίδειξης HD LED στην αίθουσα συνεδριάσεων;

1) Δημιουργήστε ένα πιο άνετο και σύγχρονο ενημερωτικό περιβάλλον συνάντησης.

2) Είναι δυνατό να μοιραστείτε πληροφορίες από όλες τις πλευρές για να διευκολύνετε και να εξομαλύνετε την επικοινωνία.

3) Μπορεί να παρουσιάσει έντονα πιο πολύχρωμο περιεχόμενο και να προκαλέσει τον ενθουσιασμό της συνάντησης.

4) Επιχειρηματικές εφαρμογές: παρουσίαση λεπτομερειών, εστίαση στα μάτια, γρήγορη επεξεργασία εικόνων κλπ.

5) Απομακρυσμένη επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και συνεργατική εργασία. Για παράδειγμα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των υποκαταστημάτων και το κεντρικό γραφείο, καθώς και οι δραστηριότητες εκπαίδευσης και διδασκαλίας της εταιρείας σε όλη τη χώρα.

6) Μικρό αποτύπωμα, εύκαμπτο και βολικό στη χρήση, και εύκολο στη συντήρηση.

Ένδειξη ακριβείας οδήγησης

Δεύτερον, ποια είναι τα πλεονεκτήματα της οθόνης υψηλής ευκρίνειας υψηλής ευκρίνειας HD / απρόσκοπτη οδήγησε τοίχο βίντεο που χρησιμοποιείται στις αίθουσες συνεδριάσεων;

Το σύστημα προβολής υψηλής ευκρίνειας υψηλής ευκρίνειας HD χρησιμοποιεί ένα πακέτο οθόνης υψηλής πυκνότητας και μικρού βήματος και ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες επεξεργασίας και ενσωμάτωσης εφαρμογών όπως το σύστημα υπολογιστή, την τεχνολογία επεξεργασίας πολλαπλών οθονών, την τεχνολογία μεταγωγής σήματος και το δίκτυο τεχνολογία για την υλοποίηση ολόκληρου του συστήματος. Δυναμική παρακολούθηση διαφόρων καταστάσεων που πρέπει να εμφανίζονται, καθώς και εμφάνιση και ανάλυση σε πραγματικό χρόνο σημάτων από διάφορες πηγές σημάτων, όπως υπολογιστές, κάμερες, βίντεο DVD και δίκτυα, για την κάλυψη της προβολής μεγάλης περιοχής των χρηστών των διαφόρων κοινών πληροφοριών και περιεκτικών Η ανάγκη για πληροφορίες.

Ένδειξη ακριβείας οδήγησης

1) Ο αρθρωτός σχεδιασμός της μονάδας, ολόκληρη η οθόνη οδήγησης με λεπτό βήμα   είναι αλήθεια & no; ραφές & rdquo ;.

Ειδικά όταν χρησιμοποιούνται για να παίξουν θέματα ειδήσεων ή να κρατήσουν βίντεο συνέδρια, οι χαρακτήρες δεν θα χωριστούν με ραφές. Ταυτόχρονα, όταν εμφανίζονται τα WORD, EXCEL και PPT που αναπαράγονται συχνά στο περιβάλλον του συνεδριακού χώρου, οι ραφές δεν συγχέονται με τις γραμμές διαχωρισμού του τραπεζιού, με αποτέλεσμα εσφαλμένη ερμηνεία και εσφαλμένη εκτίμηση του περιεχομένου.

2) Το χρώμα και η φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης οδήγησης μικροσκοπίου | είναι πολύ συνεπείς και ομοιόμορφες και μπορούν να διορθωθούν ανά σημείο.

Αποφεύγει εντελώς το φαινόμενο της ανάμιξης προβολής, της ραφής της πλάκας LCD / PDP, της ραφής DLP και της βινιέτας, των σκουρόχρωμων άκρων και της επιδιόρθωσης. που θα βγει μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο, ειδικά για την απεικόνιση & rdquo; της προβολής συνεδρίων. Κατά την ανάλυση " καθαρό έδαφος " όπως τα γραφήματα και τα γραφήματα, η λύση απεικόνισης HD LED μικρού βήματος έχει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα.

3) Η υποστήριξη φωτεινότητας ολόκληρης της οθόνης ρυθμίζεται έξυπνα από 0 ~ 1200cd / m2, η οποία προσαρμόζεται πλήρως σε διάφορα περιβάλλοντα εσωτερικής οθόνης.

Επειδή η λυχνία LED είναι αυτο-φωτισμένη, επηρεάζεται λιγότερο από το φως του περιβάλλοντος. Μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον, η εικόνα είναι πιο άνετη και οι λεπτομέρειες παρουσιάζονται τέλεια. Αντίθετα, η φωτεινότητα της σύντηξης προβολής και της οθόνης ματίσματος DLP είναι ελαφρώς χαμηλότερη (φωτεινότητα οθόνης: 200cd / m2 & mdash; 400cd / m2), η οποία είναι δύσκολη για μεγάλες αίθουσες συνεδρίων ή αίθουσες συνεδρίων με φωτεινό περιβάλλον φωτισμό.

4) Υποστηρίζει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας χρώματος ευρεία προσαρμογή από 1000K έως 10000K για την κάλυψη των απαιτήσεων διαφόρων πεδίων εφαρμογής, ιδιαίτερα κατάλληλες για ορισμένες εφαρμογές προβολής συνεδρίων με ειδικές απαιτήσεις για χρώμα, όπως στούντιο, εικονική προσομοίωση, τηλεδιάσκεψη, ιατρική οθόνη και άλλες εφαρμογές.

5) Ευρεία γωνία θέασης, υποστηρίζοντας μια οριζόντια 160 ° / κατακόρυφος 160 ° προβολή γωνίας προβολής, καλύτερη κάλυψη των αναγκών ενός μεγάλου χώρου αίθουσας συνεδριάσεων και κλιμακωμένου περιβάλλοντος αίθουσας συνεδριάσεων.

6) Υψηλή αντίθεση, ταχύτερη ταχύτητα απόκρισης, υψηλό ρυθμό ανανέωσης και εμφάνιση κινούμενων εικόνων υψηλής ταχύτητας.

7) Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση μονάδας, σε σύγκριση με τη σύντηξη DLP και τη σύντηξη προβολής, που εξοικονομεί μεγάλο χώρο. Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, εξοικονομώντας χώρο συντήρησης.

8) Αποτελεσματική διασπορά θερμότητας, σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα, μηδενικό θόρυβο, δίνοντας στους χρήστες ένα τέλειο περιβάλλον συνάντησης. Σε σύγκριση, DLP, LCD, PDP μαμά, ο θόρυβος της μονάδας είναι μεγαλύτερος από 30dB (A), περισσότερο θόρυβο μετά από πολλαπλές μάσκες.

9) 100.000 ώρες μακράς διάρκειας ζωής, χωρίς ανάγκη αντικατάστασης του λαμπτήρα ή της πηγής φωτός κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής, εξοικονομώντας κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Ταυτόχρονα, μπορεί να επισκευαστεί από σημείο σε σημείο με χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

10) Υποστήριξη 7 * 24 ωρών αδιάλειπτης εργασίας.

Η οθόνη LED Fine HD LED έχει πολλά πλεονεκτήματα, είναι ευπρόσδεκτη για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη LED Fine View στην   την αίθουσα συνεδριάσεων.

Ένδειξη ακριβείας οδήγησης

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us