Η διαφανής οθόνη LED είναι ίδια με την οθόνη γυαλιού LED;

Η διαφανής οθόνη LED είναι η ίδια με την οθόνη γυαλιού LED;

LED διαφανής οθόνη Όπως υποδηλώνει το όνομα, η οθόνη LED έχει την ιδιότητα να μεταδίδει φως όπως το γυαλί. Η αρχή της υλοποίησής του είναι η μικρο-καινοτομία της οθόνης φωτεινής ράβδου, η διαδικασία κατασκευής των μπατονιών, η συσκευασία των σφαιριδίων, το σύστημα ελέγχου είναι όλες οι στοχοθετημένες βελτιώσεις και η δομή του κοίλου σχεδίου μειώνει το μπλοκάρισμα των δομικών στοιχείων. , για να μεγιστοποιήσετε την προοπτική. Ενσωμάτωση με το περιβάλλον.

Η αρχική εξωτερική οθόνη LED είναι μια συμβατική οθόνη LED. Ωστόσο, η οθόνη LED αποτελείται από ένα μπλοκ μονάδων. Η εγκατάσταση μιας οθόνης LED είναι σαν ένα παχύ τοίχο, το οποίο θα εμποδίσει το σκηνικό και το φως. Λόγω των αδυναμιών των συμβατικών οθονών, οι εμπειρογνώμονες των LED έχουν αυξήσει την αποκόλληση του σχεδιασμού με βάση τη συμβατική οθόνη για την αύξηση της διαπερατότητας. Το κενό της οθόνης του πλέγματος μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω και θα εξελιχθεί σε οθόνη ταινιών LED, που ονομάζεται επίσης οθόνη πλέγματος, οθόνη ουρανού, οθόνη τοίχου και οθόνη με κουρτίνα. Αυτή είναι μια οθόνη LED για υπαίθριες εφαρμογές.

Δεύτερον, η γυάλινη οθόνη LED είναι ένα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένο φωτοηλεκτρικό γυαλί που χρησιμοποιεί διαφανή αγώγιμη τεχνολογία για να κολλήσει το στρώμα δομής LED (φωτοεκπομπής) μεταξύ δύο στρώσεων γυαλιού. Οι λυχνίες LED μπορούν να σχεδιαστούν σε διάφορες ρυθμίσεις, όπως αστέρια, μήτρες, χαρακτήρες, μοτίβα, μοτίβα κ.λπ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις εφαρμογής. Η γυάλινη οθόνη LED είναι ένα είδος κουρτίνας.

Τρίτον, η παρακάτω είναι η διαφορά μεταξύ διαφανή οθόνη LED και γυάλινη οθόνη LED:

1. Διαφορετική δομή: η διαφανής οθόνη LED υιοθετεί τεχνολογία συσκευασίας τσιπ SMD για να κολλήσει τη λάμπα στην αυλάκωση του PCB, η οποία μπορεί να κατασκευαστεί στο τυποποιημένο κιβώτιο και προσαρμοσμένο σχεδιασμό και εγκατάσταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου.

Η γυάλινη οθόνη LED είναι ένα εξειδικευμένο φωτοηλεκτρικό γυαλί υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί διαφανή αγώγιμη τεχνολογία για τη σταθεροποίηση της στιβάδας δομής LED μεταξύ δύο στρώσεων γυαλιού. Είναι ένα είδος φωτεινής οθόνης. Μπορεί μόνο να σχεδιάζει διαφορετικά γραφικά (αστέρια, μοτίβα, σχήματα σώματος κλπ.) Ανάλογα με το έργο. Μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε βίντεο και εικόνα κατά βούληση, όπως η διαφανής οθόνη LED.

2, εφαρμογή εγκατάστασης: LED διαφανή οθόνη μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε μέρος, η συμβατότητα είναι πολύ ισχυρή. Η μέθοδος εγκατάστασης μπορεί να είναι ανύψωση, σταθερή εγκατάσταση, εγκατάσταση βάσης και τοποθέτηση.

Η εγκατάσταση της οθόνης από γυαλί LED πρέπει να διατηρεί τη θέση της οθόνης κατά το σχεδιασμό του κτιρίου εκ των προτέρων και στη συνέχεια το αρχιτεκτονικό γυαλί τοποθετείται στο πλαίσιο γυαλιού. Δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε έναν υπάρχοντα τοίχο από γυαλί. Εγκατάσταση γυάλινων οθονών LED είναι η εγκατάσταση αρχιτεκτονικού γυαλιού στην κατασκευή γυάλινου τοίχου, η οποία δεν είναι κατάλληλη για συντήρηση.

3, βάρος προϊόντος: Τα προϊόντα διαφανή οθόνη LED είναι ελαφριά και διαφανή, λεπτό πάχος PCB, το ελαφρύ της οθόνης. Τα προϊόντα γυάλινης οθόνης LED έχουν λαμπρό γυαλί και το βάρος του ίδιου του γυαλιού είναι σχετικά μεγάλο.

4, συντήρηση: η διαφανής οθόνη LED συντήρησης είναι βολική και γρήγορη, εξοικονομώντας εργατικό δυναμικό και υλικούς πόρους. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να διατηρηθεί η οθόνη γυαλιού LED. Είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθεί η δομή του υφιστάμενου κτιρίου, να αντικατασταθεί ολόκληρη η γυάλινη οθόνη και να διατηρηθούν υψηλά κόστη συντήρησης.

Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

\\

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us