Έγχρωμη οθόνη LED κινητού τηλεφώνου

Οθόνη LED ασύρματου ελέγχου κινητού τηλεφώνου  

Η οθόνη LED είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας και μέσων. Μπορεί να εμφανίσει πλήρως τις έννοιες της φαντασίας, της τεχνολογίας και της μόδας. Μπορεί να είναι μια νέα δύναμη στη νέα εσωτερική και εξωτερική διαφήμιση. Από τις παραδοσιακές διαφημιστικές πινακίδες LED έως τις μονόχρωμες οθόνες μέχρι σήμερα ' με πλήρεις έγχρωμες οθόνες LED. Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας LED οθόνη, η μορφή της υπαίθριας διαφήμισης μέσων έχει γίνει όλο και πιο μοντέρνα και μοντέρνα. Προς το παρόν, η υπαίθρια οθόνη LED έχει καταλάβει το 80% του εξωτερικού χώρου διαφήμισης των μέσων ενημέρωσης και έχει γίνει ένας νέος φορέας για μεγάλη διαφήμιση υπαίθριων μέσων. Με την έλευση του ασύρματου ελέγχου LED οθόνη τεχνολογία άρχισε να δημοφιλείς, αφήστε ' s ρίξτε μια ματιά σε μερικές κοινές μεθόδους οθόνης LED ελέγχου ασύρματου ελέγχου.

Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου μέσω   RF ασύρματο χειριστήριο.

Αρχή λειτουργίας: Το ένα άκρο της μονάδας RF είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή ελέγχου και το άλλο άκρο είναι συνδεδεμένο στη σειριακή θύρα της κάρτας ελέγχου. Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης, ο υπολογιστής δημιουργεί μια εικονική σειριακή θύρα και στέλνει δεδομένα μέσω της σειριακής θύρας. Χαρακτηριστικά: Εύκολη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, απόσταση μετάδοσης δεδομένων μπορεί να φτάσει 300-1000 μέτρα, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί για μεταγενέστερη χρήση. Απαιτούμενος εξοπλισμός και τιμή: RF μετάδοση και αποδοχή ενότητα, περίπου 350 γιουάν ένα ζευγάρι. Υποστηρίξτε μία μετάδοση πολλών, δηλαδή μία μονάδα αποστολής σε πολλαπλές μονάδες λήψης. Μειονεκτήματα: Η ζώνη συχνοτήτων της ραδιοσυχνότητας δεν επιτρέπεται από την πολιτεία. Η παρτίδα 433MHZ είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σε παρεμβολές σήματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο ρυθμός μετάδοσης δεν είναι πολύ χαμηλός και ο ρυθμός μετάδοσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέχρι 4800 ή 9600. Δεν συνιστάται.

2. Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου μέσω   Ασύρματο σύστημα ελέγχου WIFI.

Αρχή λειτουργίας: Με την εγκατάσταση ενός ασύρματου δρομολογητή ή άλλων ασύρματων συσκευών γεφυρώνει με τον χρήστη ' δημιουργεί ένα ασύρματο τοπικό δίκτυο και ενσωματώνει εύκολα την κάρτα ελέγχου δικτύου στο ασύρματο δίκτυο για έλεγχο ασύρματου δικτύου. Χαρακτηριστικά: χωρίς καλωδίωση, εύκολη εγκατάσταση και αποσφαλμάτωση γρήγορης μετάδοσης δεδομένων. Απαιτούμενος εξοπλισμός και τιμή: Γέφυρα, λιγότερο από 800 γιουάν? ασύρματο δρομολογητή (στην οθόνη είναι καλύτερο να επιλέξει τη συσκευή που μπορεί να αλλάξει την κεραία, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει αποτελεσματικά ασύρματα σήματα), η τιμή είναι περίπου 100 γιουάν. Μειονεκτήματα: Η απόσταση επικοινωνίας εξαρτάται κυρίως από την ικανότητα κέρδους της γέφυρας. Η απόσταση επικοινωνίας του ασύρματου δρομολογητή είναι σχετικά μικρή και το σήμα του διαχωριστικού τοίχου είναι ασθενές ή δεν υπάρχει σήμα. Κατάλληλο για χώρους με ασύρματα σήματα μικρής απόστασης. Εάν υπάρχει ασύρματη κάλυψη στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η οθόνη σας, είναι ακόμα απλούστερη. Χρειάζεται μόνο να γεφυρώσετε τον ασύρματο δρομολογητή που είναι συνδεδεμένος στην κάρτα ελέγχου οθόνης LED στην οθόνη LED στο ασύρματο δίκτυό σας. Ελέγξτε την οθόνη σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

3. Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου μέσω   Έλεγχος ασύρματου GPRS.

Αρχή λειτουργίας: Αφού ενεργοποιηθεί η ενότητα GPRS, ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσβασης στο Internet μέσω τηλεφώνου και ο διακομιστής του κέντρου δεδομένων είναι συνδεδεμένος. Ο πελάτης αποκτά πρόσβαση στο διακομιστή μέσω του λογισμικού πελάτη και ο διακομιστής προωθεί τις πληροφορίες. Χαρακτηριστικά: εύκολο στην εγκατάσταση και εντοπισμό σφαλμάτων, χωρίς όριο απόστασης, όσο υπάρχει σήμα κινητού τηλεφώνου, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και η τιμή είναι σχετικά φθηνή, γενικά στην περιοχή των 200 ~ 400 γιουάν. Μειονεκτήματα: Η ενότητα GPRS πρέπει να εγκαταστήσει κάρτα κινητής τηλεφωνίας για να καλέσει το Διαδίκτυο και θα δημιουργήσει ένα ορισμένο ποσό κυκλοφοριακού κόστους κάθε μήνα (όπως το ελάχιστο πακέτο κίνησης της Κίνας Mobile μπορεί να καλύψει τη ζήτηση). Περιορισμένη από το εύρος ζώνης GPRS, ο ρυθμός μετάδοσης είναι ελαφρώς πιο αργός, επομένως είναι πιο κατάλληλος για την προβολή οδήγησης του κύριου κειμένου αναπαραγωγής δύο χρωμάτων.

4. Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου μέσω   4G πλήρες ασύρματο έλεγχο Netcom.

Αρχή λειτουργίας: βασικά το ίδιο με το 3G / GPRS. Χαρακτηριστικά: Πλήρης Netcom 4G (China Mobile, China Unicom, πλήρες φάσμα υποστήριξης της China Telecom), ταχύτητα γρήγορης μετάδοσης, έλεγχος σε πραγματικό χρόνο, εντολές αποστολής μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε σχετικούς ελέγχους. Μειονεκτήματα: Όταν ο όγκος των δεδομένων που αποστέλλονται είναι σχετικά μεγάλος, το κόστος κυκλοφορίας είναι σχετικά μεγάλο και συνιστάται να ανοίξετε το πακέτο κίνησης.

Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου

Ασύρματο έλεγχο κινητού τηλεφώνου

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us