Σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οθόνης LED

Η σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οθόνης LED

Για να ξέρει   η σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οδήγησης οθόνης, πρέπει να ξέρουμε ποια είναι η οθόνη οδήγησης σε κλίμακα του γκρι και οδήγησε πρώτα τη φωτεινότητα της οθόνης.

Η σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οθόνης LED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           Το επίπεδο γκρι της οθόνης LED μπορεί επίσης να ονομαστεί φωτεινότητα της οθόνης LED. Το γκρι επίπεδο ονομάζεται επίσης μέση γραμμή. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά εικόνων. Υπάρχουν 16 επίπεδα, 32 επίπεδα και 64 επίπεδα. Χρησιμοποιεί επεξεργασία μήτρας για να επεξεργαστεί τα εικονοστοιχεία του αρχείου σε επίπεδα 16, 32 και 64. Η εικόνα είναι σαφέστερη. Είτε είναι μονόχρωμο, δύο χρώματα, πλήρης έγχρωμη οθόνη LED, για να εμφανίσετε μια εικόνα ή κινούμενα σχέδια, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την φωτεινότητα κάθε LED που συνθέτει το εικονοστοιχείο και ο βαθμός λεπτότητας της ρύθμισης είναι αυτό που συνήθως ονομάζουμε βαθμολόγηση.

                     Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε το επίπεδο γκρίζας οθόνης LED: το ένα είναι να αλλάξετε το ρεύμα που ρέει και το άλλο είναι η διαμόρφωση εύρους παλμού. 1. Αλλάξτε το ρεύμα που ρέει μέσω της λυχνίας LED. Γενικά, ο σωλήνας LED επιτρέπει το συνεχές ρεύμα εργασίας να είναι περίπου 20 mA. Εκτός από τον κορεσμό του κόκκινου LED, η άλλη κλίμακα του γκρι σε κλίμακα του γκρι είναι βασικά ανάλογη προς το ρεύμα που ρέει. η άλλη μέθοδος είναι η χρήση της οπτικής αδράνειας του ανθρώπινου οφθαλμού, χρησιμοποιώντας το πλάτος παλμού. Η μέθοδος διαμόρφωσης χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ελέγχου γκρι κλίμακας, δηλαδή για την περιοδική αλλαγή του πλάτους του παλμού φωτός, όσο η περίοδος επαναλαμβανόμενου φωτισμού είναι αρκετά μικρό, το ανθρώπινο μάτι δεν αισθάνεται ότι το φωτιστικό εικονοστοιχείο αναταράσσεται.
   Δεδομένου ότι η διαμόρφωση εύρους παλμού είναι πιο κατάλληλη για ψηφιακό έλεγχο, σήμερα ' η ευρεία χρήση των μικροϋπολογιστών για την παροχή περιεχομένου LED, σχεδόν όλες οι οθόνες LED χρησιμοποιούν διαμόρφωση πλάτους παλμού για τον έλεγχο των επιπέδων γκρίζου.

                     Το σύστημα ελέγχου LED αποτελείται συνήθως από τρία κύρια μέρη: το κύριο πλαίσιο ελέγχου, την πλακέτα σάρωσης και τη μονάδα ελέγχου οθόνης. Το κύριο πλαίσιο ελέγχου αποκτά τα δεδομένα φωτεινότητας κάθε στρώματος εικονοστοιχείων από την κάρτα οθόνης του υπολογιστή και στη συνέχεια ανακατανέμει τα δεδομένα σε μια πληθώρα καρτών σάρωσης, κάθε μία από τις οποίες είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο πολλών σειρών (στηλών) στο LED οθόνη και κάθε σειρά (στήλη) Το σήμα ελέγχου οθόνης του επάνω LED μεταδίδεται σε σειριακή λειτουργία. Υπάρχουν δύο τρόποι για τη συνεχή μετάδοση σήματος ελέγχου οθόνης.

                     Ο ένας είναι ο έλεγχος της γκρίζας στάθμης κάθε σημείου pixel στην πλακέτα σάρωσης, η πλακέτα σάρωσης αποσυνθέτει τη γκρι τιμή κάθε σειράς εικονοστοιχείων από το κιβώτιο ελέγχου και έπειτα περιστρέφει σειριακά τα σήματα ενεργοποίησης κάθε σειράς LED σε έναν παλμό μορφή. Μεταβείτε στην αντίστοιχη λυχνία LED για να ελέγξετε αν είναι αναμμένη. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί λιγότερες συσκευές, αλλά η ποσότητα των δεδομένων που μεταδίδονται σειριακά είναι μεγαλύτερη επειδή κάθε εικονοστοιχείο απαιτεί 16 παλμούς σε 16 επίπεδα γκρι κατά τη διάρκεια μιας επαναλαμβανόμενης περιόδου φωτισμού, απαιτώντας 256 επίπεδα γκρι. 256 παλμοί, λόγω του ορίου συχνότητας λειτουργίας συσκευής, επιτρέπουν γενικά στην οθόνη LED να επιτύχει 16 επίπεδα γκρίζου χρώματος.


                     Δεύτερον, η μία είναι η διαμόρφωση πλάτους παλμού. Η σειριακή μετάδοση της κάρτας σάρωσης δεν είναι το σήμα μεταγωγής κάθε LED, αλλά μια δυαδική τιμή γκρι χρώματος 8-bit. Κάθε LED έχει το δικό της διαμορφωτή πλάτους παλμού για τον έλεγχο του χρόνου φωτισμού. Επομένως, σε μια περίοδο επαναλαμβανόμενου φωτισμού, κάθε σημείο pixel απαιτεί μόνο 4 παλμούς σε κλίμακα του γκρι 16 επιπέδων και μόνο 8 παλμούς σε κλίμακα του γκρι σε επίπεδο 256, πράγμα που μειώνει σημαντικά τη συχνότητα σειριακής μετάδοσης. Με αυτή τη μέθοδο ελέγχου της διαβάθμισης του LED, είναι βολικό να εφαρμοστεί έλεγχος διαβάθμισης 256 επιπέδων.

Η σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οθόνης LED

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Η γκρι κλίμακα LED και η φωτεινότητα της οθόνης LED είναι μια από τις σημαντικές παραμέτρους του προϊόντος. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε καλύτερα την οθόνη LED, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρίζου και της φωτεινότητας της οθόνης LED.

           Ξέρετε τη σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρίζου και της φωτεινότητας της οθόνης LED τώρα;  

Η σχέση μεταξύ της κλίμακας του γκρι και της φωτεινότητας της οθόνης LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us