Η ολογραφική οθόνη LED επιτυγχάνει την κινητή 3D οπτική επίδραση

Forever LED, ευφυής, καινοτόμος, έρευνα και ανάπτυξη κατασκευαστών προϊόντων LED οθόνη εφαρμογών, 10 χρόνια οδήγησε οθόνη εφαρμογών τεχνολογία προϊόντος έρευνας και ανάπτυξης, εμπειρία κατασκευής! Τέσσερις μεγάλες σειρές προϊόντων: Πτυσσόμενη σειρά γιγαντιαίων σειρών LED, συμβατική σειρά LED, σειρές καταναλωτών πολιτικού βαθμού και έξυπνες σειρές συστημάτων πίνακα ελέγχου, ικανοποιούν πλήρως τις προσαρμοσμένες λύσεις LED για εφαρμογές μεγάλης οθόνης.

LED Ολογραφική Οθόνη Επιτυχημένη 3D οπτική επίδραση  

Στον τομέα των εφαρμογών προβολής LED, υπάρχουν σήμερα δύο μεγάλες κατηγορίες προϊόντων για ολογραφικά οπτικά εφέ ολόγραμμα. Πρόκειται για ολογραφικές οθόνες πολιτικού επιπέδου και οριζόντιες διαφανείς οθόνες οδήγησης εμπορικής ποιότητας. Και οι δύο μπορούν να καλύπτουν διαφορετικά σενάρια εφαρμογών και διαφορετικά μεγέθη απαιτούν απαιτήσεις λειτουργίας οθόνης για ολογραφικά προϊόντα LED.

LED Ολογραφική οθόνη
Η λεπτομερής εισαγωγή του προϊόντος θα ακολουθήσει και θα μοιραστεί μαζί σας. Ακολουθούν μερικές ειδικές απαιτήσεις για το περιεχόμενο των αρχείων που παίζουν τα ολογραφικά προϊόντα οδήγησης για να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας εξηγήσουν. Παρεμπιπτόντως, σας παρέχω μερικά απλά αρχεία προτύπων για αναφορά.

Led ολογραφική οθόνη
Οι οριζόντιες οθόνες Led, είτε είναι πολιτικού ή εμπορικού τύπου, ανήκουν κατά κύριο λόγο στην μεγάλη κατηγορία των εφαρμογών οδήγησης οθόνης, έτσι ώστε κάθε συνηθισμένη συμβατή οθόνη να μπορεί να αναπαράγει κανονικές εικόνες και αρχεία βίντεο, μπορεί επίσης να παίζει κανονικά . του. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε πάρα πολύ, ο καθένας ξέρει.


Ωστόσο, εάν η ολογραφική οθόνη με LED αντικατοπτρίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και παρουσιάζει το ολογραφικό 3D ολόγραμμα, τα απλά αρχεία βίντεο είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Είναι απαραίτητο να έχετε ένα αρχείο προέλευσης που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.
Στην πραγματικότητα, οι απαιτήσεις για την πηγή είναι επίσης πολύ απλές, αρκεί να μπορέσετε να συναντήσετε ένα σημείο: να παίξετε περιεχόμενο όσο το δυνατόν περισσότερο με καθαρό μαύρο φόντο υλικό βίντεο, όχι μια πραγματική πηγή 3D. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα απλά υλικά παρακάτω για να καταστεί εύκολο να καταλάβουμε.

LED ολογραφική οθόνη

 

Λειτουργία ολογραφικής οθόνης LED:

Μηδενικό κόστος της δομής
Η οθόνη ανεμιστήρα είναι εγκατεστημένη με ευέλικτο τρόπο, δεν απαιτεί δομή, και τα πλοία με μενταγιόν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Αναπαραγωγή βίντεο 2D / 3D
Η οθόνη του ανεμιστήρα μπορεί να αναπαράγει βίντεο 2D / 3D. Δεν εμφανίζεται οθόνη, το εφέ 3D είναι ρεαλιστικό και η συμβατική οθόνη LED δεν μπορεί να ταιριάξει.

Φωτεινότητα μέχρι 1600CD
Η μέση εσωτερική οθόνη LED έχει μέγιστη φωτεινότητα 1200CD, ενώ η οθόνη ανεμιστήρα φτάνει στα 1600CD, η οποία είναι πιο μακριά.

Η μετάδοση δικτύου δεν απαιτεί πινακίδες και κουτιά
Με το WIFI, μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας αρχεία στο δίκτυο. Σε αντίθεση με τις οθόνες LED, πρέπει να προσθέσετε κάρτες λήψης, αποστολή καρτών, πίνακες σημάτων και κιβώτια για τη μετάδοση σημάτων και δικτύου.

1/3
Μόνο το 1/3 της τιμής της οθόνης LED. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τη δομή, κανένα πρόσθετο λογισμικό και υλικό, η συνολική τιμή κόστους είναι μόνο το 1/3 της οθόνης LED.

Η ενιαία μονάδα μόνο 0,85 KG
Το ίδιο είναι 50 εκατοστά, η μονή μονάδα οθόνης ανεμιστήρα ζυγίζει μόνο 0.85 κιλά, και το ενιαίο κιβώτιο αλουμινίου χυτεύεται 7.5 κιλά.

Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την τιμή του   LED ολογραφική οθόνη. Ευχαριστώ!

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us