Διαφανείς LED οθόνες σταθερότητα-Πώς να εγγυηθεί;

Διαφανείς LED οθόνες σταθερότητα-Πώς να εγγυηθεί;

Σήμερα, οι διαφανείς οθόνες LED χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους τομείς για να εκπέμπουν εμπορικές διαφημίσεις και να εκτελούν μισθωτικές δραστηριότητες. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της διαφήμισης και η ομαλή ανάπτυξη δραστηριοτήτων όπως οι επιδόσεις, χρειαζόμαστε μια διαφανή ηλεκτρονική οθόνη LED για να διατηρήσουμε σταθερή εργασία, έτσι πώς να το κάνουμε;
Παρακάτω παρουσιάζουμε τη λύση για τη σταθερότητα της διαφανούς ηλεκτρονικής οθόνης LED από τρεις πλευρές, ας πούμε ' s ρίξτε μια ματιά σε αυτό:

Διαφανείς οθόνες LED


Επιλογή υλικού για   Διαφανείς οθόνες LED

Βασικά υλικά που καθορίζουν τη σταθερότητα των διαφανών οδηγήσεων LED είναι τα φώτα των οδηγήσεων, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα οδήγησης, τα τροφοδοτικά, οι υποδοχές σήματος ισχύος και ο εξαιρετικός σχεδιασμός. Οι απαιτήσεις μας για την επιλογή υλικών είναι διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, οι οποίες απαιτούν σχετικές δοκιμές και διάφορες λειτουργίες προστασίας ανταποκρινόμενες στα πρότυπα της βιομηχανίας. Για παράδειγμα, εναλλαγή των απαιτήσεων επιλογής τροφοδοσίας: υπάρχει προστασία υπερθέρμανσης, η είσοδος AC πρέπει να υποστηρίζει μεγάλη τάση, αντιπληροφορία. Η έξοδος συνεχούς ρεύματος θα πρέπει να έχει υπέρταση και προστασία υπερέντασης. Ο σχεδιαστικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μια καλή μέθοδο απόσπασης της θερμότητας και μια γρήγορη μέθοδο συγκόλλησης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση και τη μόδα του ντουλαπιού.

Διαφανείς οθόνες LED

Το σύστημα ελέγχου συστήματος του   Διαφανείς οθόνες LED

Κάθε τμήμα του συστήματος ελέγχου έχει μια θερμή λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής μετάδοσης και λήψης βίντεο, καλωδίου μετάδοσης σήματος κλπ. Μπορεί να διασφαλίσει ότι όταν εμφανιστεί μια απροσδόκητη κατάσταση σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του συστήματος, το σύστημα μπορεί να διαγνώσει και να μεταβεί αυτόματα την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Η συσκευή αναμονής λειτουργεί και η όλη διαδικασία αλλαγής δεν επηρεάζει την απόδοση της οθόνης του ιστότοπου. Για παράδειγμα, για την κάλυψη των αναγκών της σκηνής σκηνής, η οθόνη πρέπει να μετακινηθεί και να ραμμένη στη ζωντανή σκηνή. Αν μια γραμμή εισόδου σήματος οθόνης στη μέση μιας μεγάλης οθόνης χαλαρώσει λόγω αμέλειας του προσωπικού ή άλλων λόγων, στο συμβατικό σχέδιο ελέγχου, από την περίπτωση όπου η χαλαρή περίπτωση εμφανίζεται στο τέλος του καταρράκτη σήματος, όλες οι οθόνες εκεί θα υπάρχουν δεν είναι σήμα. Εάν στο σύστημα ελέγχου προστεθεί μια θερμότερη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η λειτουργία θερμής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενεργοποιείται τη στιγμή που η γραμμή σήματος είναι χαλαρή και η οθόνη μπορεί ακόμα να λειτουργεί κανονικά χωρίς να επηρεάζει τη ζώνη ζωντανής μετάδοσης.

Διαφανείς οθόνες LED παρακολούθηση κατάστασης λειτουργίας

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της τάσης, του καπνού, της κατάστασης λειτουργίας του ανεμιστήρα ψύξης και ούτω καθεξής. Μπορεί να υπάρξει αυτόματη ρύθμιση διαφόρων συνθηκών, παρέχοντας θέση και συναγερμούς για ανωμαλίες. Για παράδειγμα, όταν ένα ντουλάπι έχει σχετικά υψηλή εσωτερική θερμοκρασία λόγω περιβαλλοντικών ή άλλων παραγόντων, η τροφοδοσία στο εσωτερικό του ντουλαπιού μπορεί να προστατεύεται σε υπερβολική θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή χωρίς να επεξεργάζεται έγκαιρα. Εάν η παρακολούθηση κατάστασης οθόνης εκτελείται υπό αυτές τις συνθήκες, το σύστημα θα μειώσει την εσωτερική θερμοκρασία ρυθμίζοντας έξυπνα την κατάσταση λειτουργίας της διαφανούς γυάλινης οθόνης LED. Όταν η έξυπνη ρύθμιση μπορεί ' t χαμηλώστε τη θερμοκρασία στο καθορισμένο στόχο, το σύστημα θα ειδοποιηθεί από τη λειτουργία ρύθμισης του προσωπικού και θα παράσχει την ανώμαλη θέση του κουτιού για να ειδοποιήσει το προσωπικό για να το αντιμετωπίσει έγκαιρα. Εξασφαλίστε την κανονική κατάσταση λειτουργίας του Διαφανείς οθόνες LED.

Διαφανείς οθόνες LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us