Οθόνη Οθόνης Οπτικών Οπτικών Ινών \ 's Κοινή Τεχνολογία Καθόδου

  Οθόνες LED με ωραία κλίση ' της Κοινής Τεχνολογίας Καθοδήγησης  

Το 2019 είναι ένα έτος μεγάλης ανάπτυξης για οθόνες LED μικρού βήματος. Φέτος, έχουμε δει πολλές τεχνολογίες αιχμής. Η νέα γενιά COB, TOPCOB, MiniLED, MicorLED, ειδικά η εμφάνιση του flip-chip και του κοινού yin φαίνεται να έχει επισημάνει μια κατεύθυνση για τη μελλοντική ανάπτυξη της τεχνολογίας LED. Σε σύγκριση με την επαναστατική τεχνολογία του flip-chip πριν από τη μαζική παραγωγή, η τεχνολογία common-y έχει καταστεί πιο εδραιωμένη και είναι επίσης μια τεχνολογία προσγείωσης που μπορεί να φέρει τεχνική βελτίωση στην αγορά αυτή τα τελευταία χρόνια. Έτσι, ποια είναι η κοινή τεχνολογία γιν; Ποιο είναι το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας;


Η αρχή της πολικότητας του   Οθόνες LED με ωραία κλίση ' της Κοινής Τεχνολογίας Καθοδήγησης  

Είναι θετικό και αρνητικό. Η κοινή άνοδος είναι να συνδέσει μαζί τους θετικούς πόλους των διόδων και να τους οδηγήσει από τους αρνητικούς πόλους. Στη συνέχεια, η κοινή κάθοδος είναι να συνδέσετε μαζί τους αρνητικούς πόλους των διόδων και να τους οδηγήσετε από τους θετικούς πόλους. Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα LED ενός LED αποτελείται από κόκκινα, πράσινα και μπλε LED. Αυτές οι δίοδοι φωτίζουν τις δίοδοι με τα δικά τους κυκλώματα κίνησης σε πολύ υψηλές συχνότητες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, και με τον τρόπο αυτό αφήνουν κόκκινο, Τα τρία χρώματα πράσινου και μπλε αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δείξουν τα διάφορα χρώματα στον φυσικό μας κόσμο . Η κοινή τεχνολογία καθόδου είναι ένα είδος μεθόδου οδήγησης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Απλά μιλώντας, οι τρεις έγχρωμες δίοδοι μοιράζονται μία κάθοδο (αρνητικό ηλεκτρόδιο) στον σχεδιασμό κυκλώματος και η άνοδος (θετικό ηλεκτρόδιο) είναι εφοδιασμένη με κύκλωμα ελέγχου για τον έλεγχο της τροφοδοσίας του LED, επομένως ονομάζεται " κοινή κάθοδος " .

Αντίθετα, εξακολουθεί να είναι το " κοινός γιανγκ " τεχνολογία της mainstream τεχνολογίας. Γιατί η κοινή τεχνολογία καθόδου   φέρνει πολλά πλεονεκτήματα; Ας δούμε πρώτα το παρακάτω κύκλωμα:

Οθόνη Οθόνης Οπτικών Οπτικών Ινών \ 's Κοινή Τεχνολογία Καθόδου


Μπορεί να φανεί από το σχήμα ότι η άνοδος της διόδου είναι αρχικά συνδεδεμένη μεταξύ τους για να τροφοδοτεί ομοιόμορφα την ισχύ, οπότε είναι απαραίτητο να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της διόδου υψηλότερης τάσης στο παράλληλο κύκλωμα και μόνο η αντίσταση διαχωρισμού τάσης μπορεί να προστεθεί η δίοδος με απαίτηση χαμηλής τάσης και η αντίσταση διαίρεσης τάσης θα παράγει ενέργεια και θερμότητα. Αφού χρησιμοποιηθεί η κοινή κάθοδος, μπορούμε να παρέχουμε άμεσα διαφορετικές τάσεις σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις τάσης των διόδων, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη η διαμόρφωση της αντίστασης διαίρεσης τάσης.

Πλεονεκτήματα του   Οθόνες LED με ωραία κλίση ' της Κοινής Τεχνολογίας Καθοδήγησης  

Η τάση λειτουργίας του σφαιριδίου των λυχνιών LED μπορεί να μειωθεί από 4.2-5V σε 2.8-3.3V, ενώ δεν επηρεάζεται η φωτεινότητα της οθόνης και η επίδειξη οθόνης. Αυτή η μείωση της τάσης 1V φέρνει μια σειρά πλεονεκτημάτων:

Η πιο άμεση απόδοση είναι ότι η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται κατά περισσότερο από 25%. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί τέτοια εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της ανάγκης να προστεθεί ένας αντιστάτης διαιρέτη τάσης.

Δεύτερον, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας, η θερμοκρασία της οθόνης σε ολόκληρη την οθόνη μειώνεται. Δεδομένου ότι η σταθερότητα και η διάρκεια ζωής του LED είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη θερμοκρασία, η LED πλήρους χρώματος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τέλος, το   Οθόνες LED με ωραία κλίση ' της Κοινής Τεχνολογίας Καθοδήγησης   βελτίωσε περαιτέρω την ολοκλήρωση εξαιτίας της εξάλειψης της πλεονάζουσας αντοχής, η οποία μείωσε τον αριθμό των εξαρτημάτων του PCB και βελτίωσε περαιτέρω τη σταθερότητα.

Οθόνη Οθόνης Οπτικών Οπτικών Ινών \ 's Κοινή Τεχνολογία Καθόδου

Οθόνη Οθόνης Οπτικών Οπτικών Ινών \ 's Κοινή Τεχνολογία Καθόδου

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us