Στάδιο Εκδήλωση Ενοικίαση LED οθόνη Λύση

Στάδιο Εκδήλωση Ενοικίαση LED οθόνη Λύση

Οι οθόνες προβολής με LED παρέχουν απαράμιλλη καθαρή και ευκρινή εικόνα στο κοινό και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο. Τώρα η εκδήλωση για το στάδιο εκδηλώσεων LED Screen παίρνει όλο και περισσότερη συμμετοχή σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Δεν έχει σημασία πρόκειται για ένα συνέδριο, μια συναυλία, μια ζωντανή παράσταση, ένας αθλητισμός, μια εκλογή, μια σκηνή ή άλλοι, | Η εκδήλωση για την εκδήλωση του Forever's Stage LED Οθόνη είναι μια καλή επιλογή. Με την υψηλή ανάλυση, τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τον υψηλό λόγο αντίθεσης, οι οθόνες LED μας θα διασφαλίσουν μια αξέχαστη εκδήλωση στο κοινό.

Στάδιο Εκδήλωση Ενοικίαση LED οθόνη

Στάδιο Εκδήλωση Ενοικίαση LED οθόνη Λύση Απαίτηση:

Ενοικίαση γραφείου οθόνης LED:   Στάθμη / εκδήλωση ενοικίαση LED οθόνη γραφείο θα πρέπει να είναι:

1. Ελαφρύ

2. Ισχυρή δομή καμπίνας

3. Εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση

4. Συναρμολόγηση με δυνατότητα καμπύλης

Υψηλή απόδοση:   Στάδιο / Event Rental LED Οθόνη θα πρέπει να είναι υψηλότερη απόδοση:

1. Υψηλό ποσοστό ανανέωσης (πάνω από 3.840Hz)

2. Υψηλό βάθος χρώματος (16bit)

3. Υψηλό ποσοστό αντίθεσης

αξεσουάρ

1.     Επεξεργαστής βίντεο    η οποία θα κάνει την οθόνη LED υψηλότερη απόδοση και θα εξομαλύνει την ποιότητα της εικόνας του animation.

2.   Σύστημα Truss    η οποία θα επιτρέψει διάφορες μέθοδο εγκατάστασης του Rental Rental Screen Panel.

3.   PowerBox   που είναι ένα κινητό διανομέα Powerbox

4.   Περίπτωση πτήσης    είναι ένα κινητό Rental LED Screen Panel Package, το οποίο θα πρέπει να είναι αξιόπιστο και ελαφρύ.

στάδιο εκδήλωση μίσθωση οδήγησε οθόνη

Τι συμβάντα μπορούν να χρησιμοποιήσουν LED Wall Rentals;

Οι τοίχοι των οδηγήσεων αναδεικνύονται καλύτερα ως διαφημιστικές πινακίδες υψηλής τεχνολογίας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό τους δίνει μια πληθώρα πιθανών εφαρμογών. Οποιοδήποτε από τα παρακάτω συμβάντα μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν τοίχο LED:

  • Εκθέσεις εμπορίου
  • Συναυλίες
  • Το προϊόν ξεκινάει
  • Γάμοι
  • Φιλανθρωπικά γλάσια
  • Τελετές απονομής βραβείων
  • Συνέδρια
  • Συνεδριάσεις
  • Επέτειοι
  • ...κι αλλα!

Στάδιο Εκδήλωση Ενοικίαση LED οθόνη

Με την καινοτομία και την ανάπτυξη της τεχνολογίας LED προβολής, οι οθόνες LED ενοικίασης χρησιμοποιούνται συχνά σε εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας όπως θεάματα σκηνής, διασκέδαση μπαρ, γαμήλιες τελετές, μουσικά θέατρα, συνέδρια κλπ. Και η σταθερότητα των οθονών ενοικίασης LED παίζει καθοριστικό ρόλο ρόλο στην όλη διαδικασία. Ένας σημαντικός ρόλος, ειδικά η σειρά ενοικίασης ζωντανών εκδηλώσεων. Προκειμένου να επιτευχθούν διάφορα εφέ απεικόνισης, είναι απαραίτητο να αλλάζετε συχνά το σχήμα του ματίσματος της οθόνης ενοικίασης LED και οι απαιτήσεις της οθόνης ενοικίασης LED δεν είναι μόνο λεπτό και ελαφρύ, αλλά επίσης βολικό για εγκατάσταση και σμίκρυνση, αλλά και υψηλή σταθερότητα.

1. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε σκηνικά, διασκέδαση μπαρ, τελετές γάμου, συνέδρια, εκθέσεις, μουσικά θέατρα κλπ., Όπου απαιτείται οθόνη υψηλής ευκρίνειας, γρήγορη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση.

2, η εμφάνιση είναι όμορφη και ομαλή, εξορθολογισμένη σχεδίαση, είναι η τέλεια επίδειξη της επιστήμης και της τέχνης?

3, εύκαμπτη και εύχρηστη δομή συναρμολόγησης, το περίβλημα είναι απλό και ατμοσφαιρικό, εξαιρετικά λεπτό, εξαιρετικά ελαφρύ.

4, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδιασμός ανεμιστήρα, χωρίς θόρυβο, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος στην περιοχή θερμοκρασιών -30 ° C ~ 60 ° ΝΤΟ;

5, μπορεί να προσαρμοστεί καμπύλη οθόνη: σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών προσαρμοσμένη beveled σχεδιασμό, μωσαϊκό καμπύλη οθόνη?

6, ομαλή τεχνολογία συναρμολόγησης: η ανοχή του ανοίγματος του κουτιού και της μονάδας ελέγχεται σε 0,1 mm, η επίπεδη απόσταση ραφής της οθόνης ελέγχεται στα 0,2 mm.

7. Το μέγεθος του ντουλαπιού είναι 500mmX500mm ή 500mmX1000mm της εκδήλωσης event event οδήγησε οθόνη, το οποίο είναι βολικό για τον υπολογισμό ενοικίασης. Είναι μια ιδανική επιλογή για φόντο σκηνής, διασκέδαση μπαρ, γαμήλια τελετή, συνέδρια και άλλες εφαρμογές.

8, εύκολο στην εγκατάσταση και χωρίς εργαλεία: τέσσερα μέρη στη δομή του κουτιού τέσσερις λαβές, μπορεί να επιτύχει οποιοδήποτε αφαίμαγμα όταν εγκαθίσταται, βολικό και γρήγορο?

9, διαφοροποιημένη σχεδίαση δομής εγκατάστασης: το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση, στοιβασία, εγκατάσταση στήλης, κρεμαστή τοίχο?

10, διόρθωση από σημείο σε σημείο της υψηλής τεχνολογίας οθόνης: με διόρθωση από σημείο προς σημείο και υψηλό ρυθμό ανανέωσης, υψηλό επίπεδο γκρίζου χρώματος, υψηλή αντίθεση χρώματος, υψηλή έγχρωμη οθόνη.

11. Μειώστε το κόστος χρήσης: ο μικρός χώρος που καταλαμβάνεται αν   το γραφείο είναι μικρό και το κόστος εργασίας και το χρόνο του κύκλου εργασιών μειώνεται σημαντικά.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us