Ένδειξη LED εξοικονόμησης ενέργειας

Ένδειξη LED εξοικονόμησης ενέργειας

Η εξωτερική οθόνη LED είναι συνήθης με μεγαλύτερη περιοχή, η ισχύς είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες συσκευές, οι απεικονίσεις οδήγησης δεκάδων τετραγωνικών μέτρων μπορούν συνήθως να φτάσουν σε δεκάδες κιλοβάτ, με αύξηση της οθόνης LED, η οθόνη έχει γίνει η κύρια δύναμη της κατανάλωσης ενέργειας στη διαφήμιση βιομηχανία, σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο κατανάλωση ρεύματος στην οθόνη LED έως και δισεκατομμύρια βαθμούς, κάνοντας έτσι τον τρόπο μείωσης της οθόνης Led κατανάλωση ενέργειας για να γίνει ένα σημαντικό θέμα στο σχεδιασμό LED οθόνη.

Forever3   Η LED έχει αναπτύξει εξωτερική οθόνη εξοικονόμησης ενέργειας με LED που στοχεύει στη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας και η απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας φτάνει πάνω από το 70%.

Ένδειξη LED εξοικονόμησης ενέργειας

Πώς να επιτύχετε την ένδειξη οδήγησης με εξοικονόμηση ενέργειας;

 1. Μοναδικό σχέδιο κυκλώματος τροφοδοσίας PCB για μείωση της κατανάλωσης υπερβολικής τάσης.
 2. Υιοθετήστε LED υψηλής απόδοσης, μειώστε την τιμή LED Vf, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και βελτιώστε την φωτεινή απόδοση.
 3. Υιοθετήστε υψηλής απόδοσης IC συνεχούς ρεύματος για να μειώσετε την απώλεια κυκλώματος οδήγησης.
 4. Ο νέος σχεδιασμός ολοκλήρωσης του συστήματος, σε συνδυασμό με τον αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας και άλλους τρόπους, βελτιώνουν συνολικά τη σχέση ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος

Τα πλεονεκτήματα είναι:

 1. 60% σχεδιασμός εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, χαμηλότερη σταθερή τάση ρεύματος 0.15V
 2. Ρυθμιζόμενη τάση προγραμματιζόμενου σταθερού ρεύματος 4 ταχυτήτων, Κατανάλωση ισχύος κατ 'απαίτηση
 3. Ενσωματωμένο FM-PWM, υψηλή ανανέωση, υψηλή κλίμακα του γκρι, υψηλή φωτεινότητα
 4. 16 κλίμακες του γκρι, 281 τρισεκατομμύρια χρώματα, γρήγορη απόκριση 30 δευτερολέπτων, εξαιρετική απόδοση σε γκρι 65536
 5. Πραγματικά δεν υπάρχει κρυμμένο φως, πιο ζωντανά χρώματα, Ενσωματωμένο κενό, απλούστερη εφαρμογή
 6. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα και αλλάξτε την κλίμακα του γκρι για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία χρώματος,
 7. Εξαιρετική ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, χαμηλή απόδοση EMI

Για παράδειγμα, όταν το P10 τροφοδοτείται με τροφοδοσία 5V, η μέση κατανάλωση ισχύος είναι 300w / m2.
Για παράδειγμα, όταν το P10 τροφοδοτείται με τροφοδοσία 3.8V, η μέση κατανάλωση ενέργειας είναι 100w / m2.
Συμπέρασμα: Όταν χρησιμοποιείτε φωτισμό LED υψηλής ευκρίνειας 3,8V, εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 70%

Το βασικό IC οδηγού έχει τιμή VDS 0.7V και η απόδοση μετατροπής είναι χαμηλή, μόνο το 70%, ενώ η απόδοση φωτεινότητας LED είναι μόλις 70%.
Τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας Forever3 LED χρησιμοποιούν τεχνολογία FM-PWM, χαμηλή απώλεια, υψηλό ρυθμό ανανέωσης, τσιπ υψηλών επιπέδων του γκρι, οδηγός υψηλής φωτεινότητας, απόδοση οδήγησης πάνω από 90%.
Λειτουργία LED = T (Λυχνία LED ανάβει) / (Συνολικός χρόνος LED)
Την ίδια φωτεινότητα, όσο μεγαλύτερη είναι η χρήση των LED, τόσο μικρότερο είναι το απαιτούμενο ρεύμα και τόσο μικρότερο είναι το Peak EMI, το οποίο μειώνει το EMI.

Η μετάβαση από την τροφοδοσία 5V σε τροφοδοσία τροφοδοσίας υψηλής απόδοσης 3,8V είναι αποτέλεσμα προσεκτικού υπολογισμού και επανειλημμένης επαλήθευσης της ηλεκτρικής απόδοσης της οθόνης LED.

 • Τροφοδοσία 3.8V, η φωτεινότητα παραμένει αμετάβλητη

Η φωτεινότητα της οθόνης LED εξαρτάται από το ρεύμα. Τα προϊόντα κίνησης σταθερού ρεύματος, είτε χρησιμοποιούν τροφοδοσία ισχύος 3,8 V είτε 5 V, φτάνουν τα προϊόντα κίνησης
Μετά την τάση λειτουργίας, το ρεύμα συνεχώς εξάγεται και η φωτεινότητα του προϊόντος είναι ουσιαστικά η ίδια. Η αξιοπιστία του τροφοδοτικού ισχύος 3,8V επιβεβαιώνεται από την απόδοση της οθόνης.

 • Τροφοδοσία 3.8V, με μεγαλύτερο φορτίο

Επιπλέον, το ρεύμα καθορίζει την ποσότητα φορτίου και όχι την τάση. Όταν η τάση παροχής ρεύματος μπορεί να διασφαλίσει την κανονική λειτουργία της οθόνης, το προϊόν οδήγησης σταθερού ρεύματος είναι τρέχον έλεγχος. Το προϊόν κατασκευάζεται, οπότε το φορτίο του προϊόντος εξαρτάται μόνο από το ρεύμα του τροφοδοτικού. Τροφοδοτείται από τροφοδοτικό ισχύος 3,8 V, με μεγαλύτερο φορτίο και απόδειξη από την πραγματική χρήση. Η πρακτικότητα του τροφοδοτικού ισχύος 3,8V.

 • 3.8V, η οθόνη είναι πιο σταθερή

Επειδή η κανονική τάση λειτουργίας της οθόνης LED χρειάζεται μόνο 3.8V, η περίσσεια 1.2V θα καταναλώνεται από τον οδηγό στήλης IC, η οποία θα αυξήσει τη θερμοκρασία λειτουργίας κατά 15-35%. Μειωμένη διάρκεια ζωής. Ταυτόχρονα, η θερμότητα μεταδίδεται στη λάμπα μέσω της πλακέτας PCB, γεγονός που προκαλεί την αύξηση της θερμοκρασίας του σωλήνα οθόνης, γεγονός που επιταχύνει την εμφάνιση. Ο χρόνος αστοχίας της λάμπας της οθόνης κατά τη χρήση. Δείχνουμε τη χρήση ενός ζεύγους τροφοδοσίας ισχύος 4,5V μέσω της πρακτικής δοκιμής θερμικού σοκ και δοκιμών κύκλου υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Η αξιοπιστία και η σταθερότητα της οθόνης LED βελτιώνονται.

Πόσα χρήματα εξοικονομείτε ετησίως αν χρησιμοποιείτε την ένδειξη οδήγησής μας με εξοικονόμηση ενέργειας;

Ένδειξη LED εξοικονόμησης ενέργειας

Ένδειξη LED εξοικονόμησης ενέργειας

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-20:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
13430820213
Τηλέφωνο :
13430820213(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
sales@forever3-led.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
3rd Floor, Complex Building, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ an District, Shenzhen
contact us